Freya, Tootsie

Meer afbeeldingen

Freya, Tootsie
€ 44,95

Prijs zoals geconfigureerd: € 44,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 44,95

Beschrijving

Details

De Freya Tootsie bandeau bikinitop is uitgevoerd in de kleur Marine Blue. Deze bikinitop heeft een padding en zorgt voor prima ondersteuning en een bescheiden decolleté. Let op: De bikinitop is afgewerkt met een wit gestikt detail met een blauw knoop welke niet te zien is op de foto. Dit gecombineerd met de blauw met wit gestreepte kleur, maakt het een bikini met een echte marine look!

De bandeau bikinitop kan je strapless dragen of met de (afneembare) bandjes die je in je nek vastknoopt of kruisen op de rug. De bikini sluit op je rug met een clip. 

Het Freya Tootsie classic broekje uitgevoerd in Marine Blue hoort bij de Freya Tootsie serie. Dit broekje valt normaal qua hoogte en heeft dezelfde leuke knoopdetails.

In alle Tootsie bikinitops en broekjes zit Lycra XtraLife verwerkt. Dit materiaal zorg ervoor dat je badkleding beter beschermd is tegen de invloed van chloor en andere zwembadchemicaliën. Hierdoor gaat je bikini 5 tot 10 keer langer mee.

 

Extra informatie Freya:

Freya is een prachtig merk, speciaal geproduceerd voor de grotere cup, waardoor je nog meer ondersteuning en comfort hebt.

Extra informatie

Extra informatie

Maat bh Nee
Beoordelen